Вибори Президента учнівського самоврядування


 У Потелицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулись вибори Президента учнівського самоврядування. Свої кандидатури на цей  пост подали Аліна Кіщак (учениця 10 класу), Надія Кулієвич (учениця 10 класу), Марта Стик (учениця 9-Б класу) та Анна-Марія Дева (учениця 8-А класу).

Кожен із кандидатів  розробив свою передвиборчу програму, в якій намагався  переконати всіх  в тому, що саме він зможе зробити шкільне життя більш демократичним, цікавим і змістовним. 

Під час голосування панувала  атмосфера справжніх виборів. Учні позначали свого кандидата у виборчих бюлетенях і кидали їх в спеціальну скриньку для голосування. За підсумками голосування Президентом учнівського самоврядування більшістю голосів було обрано Анну-Марію Деву. 

Отже, вітаємо новообраного Президента учнівського самоврядування Анну-Марію Деву. Бажаємо творчих успіхів, наснаги, креативності та втілення у життя усіх пунктів передвиборчої програми. Дякуємо за участь у виборах Аліні Кіщак, Надії Кулієвич, Марті Стик. Вони були достойними конкурентами.









Коментарі